فضای داخلی هر ساختمان یک دنیای بزرگی است که امکانات و قابیلت های فراوانی را در برای طراحی این فضا در اختیارمان قرار می دهد. سنگ ساختمانی یکی از بهترین مصالح ساختمانی است که کاربرد فراوانی در صنعت ساختمان سازی و طراحی فضای داخلی خانه دارد.
تنوع سنگ های ساختمانی به حدی زیاد هست که بتوان به راحتی آنها را با هر سبک، رنگ و متریال دیگر هماهنگ کرد. از سنگ های روشن و تیره گرفته تا سنگ های رنگی مانند سبز، آبی، قرمز، لیمویی، … .
در بین سنگ های ساختمانی، سنگ های طبیعی تیره طرفداران خاص خود را دارند و روز به روز هم به تعداد آنها اضافه می شود. به خصوص که امروزه استفاده از سبک مدرن معماری هم در بیرون ساختمان وهم در نمای داخلی ساختمان با سرعت چشم گیری رو به رشد است.
ویژگی های سنگ ساختمانی تیره
سنگ های ساختمانی تیره دارای خطوط رنگی مانند سفید، طلایی، … هستند که به صورت نامنظم در سطح سنگ پراکنده اند. این ویژگی باعث شده که هم سنگ از یکنواختی رنگ تیره خارج شود و هم بتوان آن را با لوازم رنگی دیگر خانه ترکیب و سِت کرد.
از مزایای دیگر سنگهای ساختمانی تیره این است که بعضی از لکه ها و به طور کلی کثیفی بر روی سطح آنها مشخص نیست. تنها گرد و غبار است که به خوبی مشخص می باشد و برای تمیز کردن این سنگها فقط کافی است که با یک دستمال تمیز، سطح آنها را پاک کنیم.
یک از ویژگی های فوق العاده سنگ تیره ترکیب جذاب آن با رنگ های طلایی و نقره ای می باشد. این ترکیب رنگ به نمای داخلی ساختمان جلوه ای بسیار لوکس و چشم نواز می دهد. به ویژه اگر سطح سنگ ساختمانی تیره، صیقلی و براق باشد. همچنین اگر از سنگ اسلب سنگ های تیره استفاده کنید، زیبایی مکان دو برابر می شود.
کاربرد سنگ ساختمانی تیره
از سنگ ساختمانی با زمینه مشکی و یا تیره در تمام قسمت های داخلی ساختمان می توان استفاده کرد. از جمله برای تزیین دیوار ها مانند دیوار پشت تلویزیون، دیوار شومینه، دیوار پشت تخت در اتاق خواب، تزیین بخشی از دیوار نشینمن، دیوار مابین کابینت ها در آشپزخانه، …
استفاده از سنگ های تیره به صورت تک برای سنگ کف ساختمان و یا ترکیب این سنگ با سنگ های زمینه روشن.
به کار بردن این سنگ ها در کابینت، کانتر و سینک آشپزخانه، همچنین برای پله های داخلی ساختمان.
و یک قسمت دیگر از ساختمان که سنگ طبیعی مشکی به آن نمای خیلی خاصی میدهد، استفاده در سرویس بهداشتی و حمام است. زیرا سرویس بهداشتی و حمام از مکان هایی اند که همیشه تمیز و براق هستند. ترکیب سنگ ساختمانی سفید و سنگ مشکی در ابعاد اسلب برای این مکان ها انتخاب هوشمندانه ای است.
این نکته را فراموش نکنید که با یک نور پردازی کوچک بر روی سنگ های تیره، چقدر می توانید به زیباسازی محیط کمک کنید. بهترین زمینه ی رنگی که نور را به خوبی منعکس می کند، زمینه تیره می باشد.
انواع سنگ ساختمانی تیره
بهترین، زیباترین و پرفروش ترین سنگ های ساختمانی تیره عبارت اند از: سنگ مرمریت نجف آباد، سنگ مرمریت لاشتر، سنگ مرمریت کارنیکو، مرمریت مشکی مارشال، مرمریت مشکی طلایی، گرانیت مشکی نطنز، گرانیت مشکی تویسرکان
بعضی از سنگ های مرمریت هستند که زمینه رنگ مشکی ندارندريال ولی دارای زمینه ی تیره می باشند، که ما استفاده از این سنگها را توصیه می کنیم. مانند سنگ مرمریت قهوه ای مهکام، سنگ مرمریت قهوه ای جندق
شرکت سنگ ساختمانی ملت سنگ، تمامی این سنگ های طبیعی را برای خرید اینترنتی و راحت شما دوستان عزیز بر روی وبسایت خود قرار داده است، تا با مشاهده عکسها سنگ مورد علاقه خودتان را سفارش دهید.
سوالات متداول
خیر. سنگ مرمریت در برابر نور خورشید تغییر رنگ می دهد.
بله این سنگ ها (stone) مقاومت خوبی در برابر ضربه و سایش دارند.
-
سنگ مرمریت مشکی نجف آباد۰تومان
-
سنگ مرمریت مشکی مارشال۰تومان
-
سنگ مرمریت لاشتر۳,۰۰۰,۰۰۰تومان
-
سنگ مرمریت مشکی محلات۰تومان